Köpa microcement

Vi riktar oss främst till hantverkare som är intresserade byta karriär eller endast lära sig något nytt. Vi använder Microcement från Cement design som inte vill sälja till vem som helst utan kräver att man ska ha genomgått ett teoretisk och praktisk kurs.

Varför man ska gå kursen? Microcement kräver kunskap då det är väldigt många processer som kan gå fel om man ej har kunskapen.

Du kan läsa mer om kurserna under fliken kurser i microcement.

Cement designs högkvalitativ microcement kommer från Spanien och går att få i 980 olika färger ifrån en NCS-karta.

Är ni nyfikna på microcement? Då kan ni svänga förbi vårt lilla lager i Ödeshög för provbitar och även se möjligheterna med microcement. Här kan du bland annat se vägg, bänkskiva och luckor gjorda i microcement.

Våra olika beläggningar från Cement design

Classic

Beläggning av ultrafin granulometri. classic kännetecknas av en vattenliknande effekt där dess märken kan förstärkas eller dämpas och skapar unika handgjorda ytor

Concret

Finkornig beläggning, concret är ett dekorativt material med en enorm finish för både invändiga och yttre väggar och golv. Det ger en varm och mysig touch till alla utrymmen.

Rustik

Beläggning av grov kornstorlek, Rustik rekommenderas för områden med hög trafik (köpcentra,arbetsplatser,offentliga byggnader.) Inklusive industrigolv och garage.

Transit

Beläggning av medelstor kornstorlek lämplig för områden med hög gångtrafik, både inomhus och utomhus. Transit erbjuder en utmärkt prestanda med ett stort antal format och finish.

Porocret Wall 

Cement Design uppnår en av de mest önskade finishen i den aktuella inredningstrenden, den exponerade konkreta effekten. Miljövänlig vattenbaserad produkt, Porcret Wall kan appliceras på väggar och tak på inomhus- eller utomhusytor.

Porocret floor

Det är möjligt att täcka golv med skönheten i konkreta porer med denna Cement Design-produkt. Den är lämplig för fuktiga inomhusområden. Dess ”Rapid” -version har en snabbare torkning och är speciell för möbelbeklädnad

Pirita

Beläggning med extraordinär glans som uppnår dom mest krävande förväntningarna på design.

Turmalina

Beläggning som perfekt emulerar mineralet,kännetecknet av dess kromatiska mångsidighet och energiska styrka.

Terazzo

Cement Desing tolkar terazzo en hit på 70-talet som uppstod i Venedig på 1500-talet, med en helt renad stil,sofistikerad och full av färg. Under namnet microterazzo är det en cementbaserad beläggning och aggregat av glas, applicerbara på golv,väggar och möbler, som finns i fyra olika samlingar: Veneziana,Pietra,Murano,Mate och fluor.